Коли приходить зима, випадає перший сніг, ми з нетерпінням чекаємо Новорічних і Різдвяних свят. А зимових свят й справді чимало. І кожне зі своїми звичаями та обрядами. Вже зовсім скоро – День святого Миколая! Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для малечі стає чарівним гостем.

Нажаль, цьогоріч ми не можемо велелюдно святкувати Новорічні і Різдвяні свята через пандемію коронавірусу. Тому вирішили створити святковий настрій серед жителів нашого міста через вітання у соціальних меражах.

Напередодні свят Міський парламент дітей ініціює челендж серед учнів шкіл міста «Сhristmas wishes».

Ми хочемо об’єднати учнів усіх шкіл Кропивницького єдиною ідеєю: Новорічні і Різдвяні вітання онлайн! Вони можуть бути адресовані батькам, родичам, однокласникам, вчителям, друзям. Створювати вітання можна у вигляді листівок або відеороликів. Виставляйте їх на своїх сторінках у фейсбук, інстаграм з хештегом #kropyvnutskiycristmaswishes#.

Челендж розпочнеться 19 грудня 2020 року і триватиме до закінчення Різдвяних свят.

Створимо разом святковий настрій та подаруймо щирі вітання і побажання дорогим для нас людям.

Приєдуйтесь до челенджу!

Також пропонуємо взяти участь у конкурсі Різдвяної колядки онлайн від Міського парламенту дітей «Christmas star».

Для участі необхідно виконати різдвяну колядку (самостійно, з батьками, з друзями) відзняти на відео та викласти у фейсбук, інстаграм з хештегом #ChristmasStar#. Найкращі виконавці колядок будуть відзначені нагородами від Міського парламенту дітей міста Кропивницького.

Кiлькiсть переглядiв: 542