Звернення міського голови Андрія Райковича

Сімейний челендж у Кропивницькому «Історія поколінь»

За ініціативи міського голови Андрія Райковича у Кропивницькому розпочинається сімейний челендж «Історія поколінь» до 75-ї річниці Перемоги над нацизмом.

З 1 травня 2020 року ви можете долучитися до челенджу, відзнявши відео зі своєю родиною про історію, подвиги ваших дідів, бабусь, прадідів, прабабусь на фронтах Другої світової війни. Розкажіть, демонструючи фотографії, нагороди, фронтові листи, що вам відомо про героїв вашої сім᾿ї, які воювали, захищаючи країну від нацистських загарбників. Це може бути окрема фронтова історія чи історії подвигу, життя протягом війни; унікальна «родзинка», що доповнить спільну історію Великої перемоги.

Сьогодні Україна знову відстоює свою свободу та незалежність. Із зброєю в руках на Сході захищають рідну землю онуки, правнуки солдат Другої світової. Час і наша вдячна пам'ять об᾿єднують Героїв, які не вмирають.

Розкажіть про них теж, адже український народ – народ нескорених.

Відео може бути відзнято на телефон, фотоапарат, відеокамеру тощо, тривалість – не більше 2-х хвилин. У відео має міститися коротка розповідь із запропонованих вище тем, демонстрацією фотографій, нагород, пам᾿ятних речей ваших родичів, що воювали чи воюють зараз. Розповідати фронтові історії можна усією родиною. Чим більше учасників розповідей, тим цікавіше. Опублікувати відео потрібно на своїй сторінці у фейсбуці, долучившись до сторінки управління освіти Міської ради міста Кропивницького, із хештегом #istoriypokolin

Кращі відео будуть розміщені на сайті Міської ради міста Кропивницького, сторінці у фейсбуці та демонструватимуться на місцевих телеканалах.
Разом відтворимо славну історію поколінь, адже подвиг наших захисників вічний! Герої не вмирають!

#istoriypokolin (переглянути відео)

Кiлькiсть переглядiв: 692