• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний освітянський марафон «Разом до Перемоги!»

Благодійний освітянський марафон «Разом до Перемоги!»

2022-10-03

/Files/images/den_vchitelya/2022/2022_1.jpg

У Кропивницькому, 1 жовтня 2022 року, відбувся благодійний освітянський марафон з нагоди Дня працівників освіти. Спільними зусиллями, напередодні свята, освітяни Кропивницького продемонстрували свій невичерпний оптимізм, єдність, професіоналізм, любов до своєї справи та безмежну жагу до Перемоги!

Освітяни презентували локації “Смак перемоги”, “Ярмарок для ЗСУ”, “Майстер-клас для патріотів”, а творчі колективи міста представили присутнім концертну програму.

З привітальними словами до освітян міста звернулися: керівник апарату Кіровоградської ОВА Василь Смаглюк, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Сергій Колодяжний, начальник управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

Вчителі, вихователі-методисти, практичні психологи, керівники гуртків, бібліотекари, консультанти та технічні працівники, були відзначені Грамотами та подяками Кіровоградської ОВА, почесними грамотами, грамотами та подяками Кропивницької міської ради та виконавчого комітету, подяками Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА, грамотами та подяками управління освіти Кропивницької міської ради.

Міську премію імені В.О. Сухомлинського отримали п'ятеро вчителів-захисників, які до цього працювали в стінах КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка», КЗ «Ліцей «Лідер», КЗ «Ліцей «Сокіл», КЗ «Навчально-виховного об’єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П» та КЗ «Ліцей «Науковий».

Також, серед нагороджених — учениця 8-В класу КЗ «Ліцей «Максимум» Глафіра Терентьєва. З перших днів війни вона долучилася до волонтерської спільноти “Вулик”. Всі канікули і зараз, після завершення шкільних занять приходить до майстерні й на рівні з дорослими шиє для військових футболки, балаклави, шапки та термобілизну.

Для педагогів, які служать в ЗСУ, організували благодійний збір коштів. Гості свята також долучилися до поповнення скриньки з назвою “Освітянський дрон”. Під час благодійного марафону «Разом до Перемоги!» було зібрано 161 350 гривень.

/Files/images/den_vchitelya/2022/4.jpg /Files/images/den_vchitelya/2022/5.jpg

/Files/images/den_vchitelya/2022/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 547