Головна
Карта сайту
Контакти
Управління освіти Міської ради міста Кропивницького
Увійти
укр
рус
Новини
Спілкування
Дистанційне навчання
Зарахування до першого класу ЗЗСО
Охорона праці
Інфографіка COVID-19
Управління освіти
Графік особистого прийому громадян
ЦБ управління освіти
МЦПРПП
ІРЦ
Реєстрація для проходження комплексної оцінки в ІРЦ
Нормативно-правова база
Документи
Конкурс на заміщення вакантних посад
Території обслуговування закладів освіти
Організація харчування
Нормативна база
Розпорядчі документи
Методична допомога
Презентація харчування
Вартість харчування та пільгові категорії
Реквізити по оплаті за харчування дітей, учнів та працівників
Дебюрократизація освітньої сфери
Звіти про роботу галузі
Заслужені вчителі та працівники освіти
Нагородні документи, перелік та зразки заповнення
Заклади освіти
Атестація
ЗНО
ДПА
Вільні місця в ЗДО
Мережа закладів дошкільної освіти м. Кропивницького
Звітування керівників
Позашкільна освіта
Профільне навчання
Правова допомога
Державні закупівлі
Віртуальна екскурсія по музеям
Кропивницький очима дітей
Відпочинок влітку
ПОРТАЛ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ
Шлях переселенця: інфографіка
Набір відкритих даних
Ви знаходитесь тут:
Головна
Організація харчування
Методична допомога
Контроль за умовами зберігання продуктів та дотримання строків реалізації
Методика органолептичного оцінювання їжі
Пам’ятка для батьків "Як запобігти харчовим отруєнням"
Організація харчування дітей в ДНЗ
Кiлькiсть переглядiв: 698
Коментарi
Для того, щоб залишити коментар на сайті,
залогіньтеся
або
зареєструйтеся
, будь ласка.
Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.