• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся День відкритих дверей в НВО № 6

Відбувся День відкритих дверей в НВО № 6

2016-03-23

/Files/images/narad/nova/День відкритих дверей.jpg

23 березня 2016 року в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбувся День відкритих дверей в рамках проекту «Якісна профільна освіта кожній дитині».

У закладі відбулася зустріч із дев’ятикласниками шкіл міста. Зустрічали гостей директор Н.С. Кравченко, заступник директора з навчально-виховної роботи Л.Б. Бойко, завідувач центру естетичного виховання «Натхнення» С.В. Хлопотіна. Особливістю зустрічі було те, що екскурсію школою підготували та провели учні 9-В класу. Учні говорили про пріоритети та настрої у навчанні НВО № 6, традиції школи, співпрацю із закладами Франції, впровадження у закладі двох профілей навчання - філологічного та інформаційно-технологічного; здобутки та перемоги учнів у всеукраїнських предметних олімпіадах, міжнародних конкурсах.

Діти ЗОШ № 2, № 22, НВО №24 із захопленням дізналися про вивчення трьох іноземних мов (англійської, французької, німецької), навчання українською та російською мовами; зацікавилися гуртками, спортивними секціями, які функціонують в закладі. Приємно здивувалися гості наявністю двох сучасних кабінетів інформатики, трьох спортивних залів. У зворотньому анкетуванні побажали успіхів у розвитку та подальших перемог.

Кiлькiсть переглядiв: 882