• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відзначаємо день народження Кіровограда.

Відзначаємо день народження Кіровограда.

2015-09-19

/Files/images/narad/nova/6NXLYefh11yc_.JPG

19 вересня 2015 року у місті Кіровограді відзначалася 261-а річниця заснування міста. Заклади освіти Кіровограда активно долучилися до участі у загальноміських урочистих і розважальних заходах.

Народний художній колектив України хореографічний ансамбль «Світанок» навчально-виховного об’єднання № 25 та зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія» навчально-виховного об’єднання № 16 взяли участь в урочистому концерті, що проходив у Кіровоградському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького.

Дошкільні навчальні заклади Кіровограда розмістили у парку Пушкіна українські композиції «Казковий хуторок».

Керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів та центрів естетичного виховання провели для усіх бажаючих майстер-класи з виготовлення сувенірів з українською символікою та символікою міста Кіровограда.

Вихованці вокальних гуртків центрів естетичного виховання, позашкільних навчальних закладів, вихованці зразкових хореографічних ансамблів «Анюта», «Надія», «Алегро», «Дебют», «Вікторія» взяли участь у концертно-розважальній програмі у парку Пушкіна. Відкривали дану програму вихованці Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Світанок».

Учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів долучилися до святкування дня міста, розмістивши виставку фотографій «Я і рідне місто» з побажаннями та привітаннями у міськвиконкомі.

В рамках святкування Дня міста в Дендропарку відбувся профорієнтаційний захід «Місто професій». Метою заходу була презентація дітям різноманітних спеціальностей, таких, як рятувальник, пожежник, кінолог, вибухтехнік, інспектор ДАІ, лікар, криміналіст тощо.

/Files/images/narad/nova/6NXLYefh12yc_.JPG

/Files/images/dm8.jpg

/Files/images/narad/nova/6NXLYefh13yc_.JPG

/Files/images/DSC07587.JPG

/Files/images/DSC07607.JPG

/Files/images/DSC07601.JPG

/Files/images/DSC07580.JPG

/Files/images/DSC07578.JPG

/Files/images/DSC07540.JPG

/Files/images/DSC07549.JPG

/Files/images/DSC07554.JPG

/Files/images/DSC07565.JPG

/Files/images/DSC07566.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 924