• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кіровоградською стежиною мелодій до зоряної творчості Країни!

Кіровоградською стежиною мелодій до зоряної творчості Країни!

2015-05-12

/Files/images/narad/nova/LEON7860.jpg

У цьому навчальному році управлінням освіти Кіровоградської міської ради започатковано та проведено І міський конкурс вокально-хорового мистецтва «Голос Кіровоградщини», девізом якого став вислів – «Кіровоградською стежиною мелодій до зоряної творчості Країни!».

Під час проведення відбіркового етапу конкурсу, що проходив у лютому 2015 року, на розсуд журі свої вміння, знання і таланти у вокальному мистецтві представили 84 конкурсанти з 28 загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста у номінації «Вокальне мистецтво. Сольне виконання».

У номінації «Вокальне мистецтво. Хорове виконання. Ансамблі та хори» взяли участь 9 хорових колективів та 20 вокальних ансамблів з 23 навчальних закладів міста Кіровограда.

12 травня 2015 року в залі Кіровоградської обласної філармонії відбувся Гала-концерт даного конкурсу, у якому взяли участь найкращі з кращих переможці, призери та володарі особливої відзнаки «Гран-Прі». Під час Гала-концерту відбулося урочисте нагородження учасників конкурсу. З вітальними словами до присутніх звернулася начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко, яка нагородила учасників конкурсу грамотами та пам’ятними подарунками.

/Files/images/narad/nova/LEON7847.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 853