«Майбутній захисник України»

2015-05-07

/Files/images/narad/nova/LEON6978.jpg

Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає формування високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, формувати у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини.

Сьогодні, 07 травня 2015 року, з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі у місті Кіровограді проходив міський військово-патріотичний конкурс строю і патріотичної пісні «Майбутній захисник України», у якому взяли участь 600 учнв 28-ми загальноосвітніх навчальних закладів міста Кіровограда.

За підсумками проведення міського військово-патріотичного конкурсу строю і патріотичної пісні «Майбутній захисник України», аналізу протоколів суддівської колегії призові місця посіли загони наступних навчальних закладів:

1 місце вибороли загони НВО № 18 та ЗОШ № 22

2 місце посіли загони – НВО № 33 та НВО № 6

На 3-му місці загони НВК «Кіровоградський колегіум та НВО № 25.

Особливою відзнакою «Гран-Прі» міського військово-патріотичний конкурсу строю і патріотичної пісні «Майбутній захисник України» нагороджено кадетський загін НВО ЗОШ-інтернату.

Під час проведення заходу до присутніх з вітальними словами звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Колодяжний Сергій Олексендрович.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, чиї життя відібрала така далека Друга світова… та війна, яка зараз триває на сході нашої країни.

/Files/images/narad/nova/LEON6982.jpg

/Files/images/narad/nova/LEON7002.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 980