Фестиваль дружин юних пожежників

2015-04-22

/Files/images/narad/nova/dscn3939_k.jpg

22 квітня у Кіровограді пройшов міський етап фестивалю дружин юних пожежних. Метою заходу є розвиток руху ДЮП, формування у дітей свідомого ставлення до дотримання правил безпеки життєдіяльності, навчання діям в екстремальних умовах, виявлення творчих здібностей, а також залучення школярів до суспільно-корисної діяльності.

Організаторами міського етапу виступили Кіровоградський міськрайонний відділ У ДСНС в області та Управління освіти Кіровоградської міської ради.

У актовій залі 31-ї міської школи зібралися кращі шкільні команди знавців правил пожежної безпеки. Під час музичного конкурсу 13 команд юних пожежних демонстрували на сцені свої акторські та співочі таланти і неабиякі знання з тематики безпеки життя. У медичному конкурсі учасники проявили свої знання з основ медицини.

Тож, за висновком журі за результатами двох конкурсів третє місце посіла команда ЗОШ №1, ІІ місце – ЗОШ №29. Переможцями міського етапу фестивалю стала команда ДЮП Кіровоградського колегіуму. Організатори привітали юних пожежних з перемогою та вручили чудові призи і дипломи. Головним заохоченням фестивалю стане участь команди Колегіуму у зональному етапі, який відбудеться найближчим часом.

/Files/images/narad/nova/dscn3922_k.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 820