• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Нарада-семінар з питань організації харчування у навчальних закладах м. Кіровограда

Нарада-семінар з питань організації харчування у навчальних закладах м. Кіровограда

2014-08-20

/Files/images/teatr/DSC03343.JPG

20 серпня 2014 року на базі комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області проведено нараду-семінар з питань організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах м. Кіровограда. У нараді-семінарі взяли участь: Третяк Т.О, начальник відділу санітарного нагляду у м. Кіровограді та Кіровоградському районі, Лунцова С.В., спеціаліст централізованої бухгалтерії управління освіти, Борщенко О.В. та Сидоренко І.П., спеціалісти управління освіти, заступники директора, що відповідають за організацію харчування, сестри медичні та кухари навчальних закладів.

Під час роботи наради - семінару окреслено питання організації раціонального харчування дітей у ЗНЗ міста, особливості дотримання фінансової дисципліни при організації харчування, ознайомлено присутніх з нормативно-правовими документами для організації харчування, наголошено на посиленні контролю за станом харчування у навчальних закладах, акцентовано увагу на вимогах до складання перспективного двотижневого меню та щоденного меню-розкладу, технологію приготування їжі та видачі готової продукції з метою попередження харчових отруєнь.

У ході роботи семінару всі бажаючі ставили питання представникам відповідних служб, на які отримували вичерпні відповіді.

/Files/images/teatr/DSC03345.JPG

/Files/images/teatr/DSC03346.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 800