конкурс «Подарункова стрічка»

2014-06-11

/Files/images/teatr/ua-4.jpg

11 червня на площі перед міською радою розпочався конкурс «Подарункова стрічка» який триватиме до 13 червня 2014 року. Учні закладів освіти де працюють табори відпочинку привітають рідне місто з його 260-річним ювілеєм колективним малюнком на довгому папері, загальна довжина якого складе 260 метрів. У конкурсі оголошеному управлінням освіти Кіровоградської міської ради візьмуть участь діти віком від 6 до 17 років, а головною метою проекту буде виявлення обдарованих школярів, розвиток їх творчих здібностей, залучення уваги дітей та юнацтва до архітектурної спадщини Кіровограда та виховання почуття патріотизму і любові до рідного міста.

«У роботах, зазначила начальник управління освіти Лариса Костенко, можуть бути зображені краєвиди, пейзажі міста Кіровограда, реальні або фантастичні події, природні явища, дитячі фантазії на теми «Майбутнє нашого міста», «Найкраще місто на землі», «Я люблю Кіровоград», «З днем народження, рідне місто» тощо».

ІІ етап конкурсу розпочнеться у вересні під час святкування ювілею Кіровограда, коли всі стрічки будуть розміщенні на виставці для огляду кіровоградцями та оцінки компетентним журі, які визначить переможців.

Кiлькiсть переглядiв: 810