• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-нарада для дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладів

Семінар-нарада для дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладів

2014-05-19

/Files/images/teatr/Семинар оздоровлення.jpg

19 травня 2014 року о 14.00 год. в актовій залі НВО № 6 відбувся семінар-нарада для начальників дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних, заступників керівників навчальних закладів з виховної роботи, керівників позашкільних навчальних закладів та центрів естетичного виховання із залученням спеціалістів Кіровоградського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Кіровоградській області, управління освіти кіровоградської міської ради, відділу статистики та соціальних послуг.

Питання, які розглядалися на семінарі-нараді:

1. Про підготовку дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах Кіровограда до періоду відпочинку з 02 по 20 травня 2014 року.

2. Забезпечення безпеки учасників навчально-виховного процесу під час періоду відпочинку в дитячих закладах відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах.

3. Про розробку державного статистичного спостереження за ф.1-от «Звіт дитячого закладу оздоровлення та відпочинку за літо 2014 року».

4. Про надання документації дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах в управління освіти Кіровоградської міської ради.

5. Про організацію змістовного дозвілля дітей під час перебування в дитячих закладах відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах.

Кiлькiсть переглядiв: 808