ЗНО-2014

2013-10-22

/Files/images/zno/ЗНО 2014_5.jpg

22 жовтня 2013 року Кіровоградській обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського спільно з працівниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти провели зональну зустріч з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів, класними керівниками, вчителями-предметниками, учнями 11-х класів, батьками, представниками ЗМІ в актовій залі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу.

Метою зустрічі було ознайомлення з організацією та проведенням зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році.
З основною інформацією можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua/
23 жовтня 2013 року на базі навчально-виховного об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр „Сузір’я” було проведено зональну зустріч працівників ОРЦОЯО з представниками методичних служб, керівників методичних об’єднань учителів з предметів ЗНО, педагогічної, учнівської та батьківської громадськості.

Темою зональнъ зустрічі були підсумки проведення ЗНО-2013 та перспективи зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році.

Учасники:
• представники методичних служб району (міста);
• керівники методичних об’єднань учителів з предметів ЗНО;
• учителі - предметники;
• класні керівники випускних класів;
• учнівська громадськість;
• батьківська громадськість;
• представники ЗМІ.

Зустріч пройшла за планом:

1. Підсумки проведення ЗНО 2013 року та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року. Нормативно-правова база проведення ЗНО -2014.
Методичні рекомендації щодо підготовки абітурієнтів до проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році. Ознайомлення з формами тестових завдань.
Пробне тестування як одна з основних форм підготовки до ЗНО.

2. Психологічна підготовка випускників ЗНЗ до зовнішнього оцінювання. Поради директора та психолога закладу батькам та випускникам.
Кiлькiсть переглядiв: 895