• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • “ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК” ВІДБУВСЯ У ШКОЛІ–ЛІЦЕЇ №19

“ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК” ВІДБУВСЯ У ШКОЛІ–ЛІЦЕЇ №19

2013-09-11

/Files/images/novini/olmpadi/2013_09_11_3194.jpg
11 вересня 2013 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей № 19 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» на шкільному майданчику відбулося урочиста лінійка «Олімпійський урок-2013» .

На урочисту лінійку з нагоди відкриття Олімпійського уроку в завітали секретар міської ради Ігор Волков, заступник голови відділення Національного Олімпійського Комітету в Кіровоградській області, заслужений тренер України Юрій Махно та майстер спорту України зі спортивної гімнастики Валентина Голенкова.

/Files/images/novini/olmpadi/ua-4043.full_2.jpg

Вони привітали всіх учнів школи зі спортивним святом та побажали їм успіхів у навчанні і занятті фізичною культурою і спортом.

- Активне залучення молоді до здорового способу життя є пріоритетним завданням міської влади, наголосив у своєму вітальному слові Ігор Волков. – У Кіровограді активно розвивається інфраструктура спортивних майданчиків в закладах освіти і за місцем проживання, що, у свою чергу, сприяє розвитку в обласному центрі фізичної культури і спорту. Кіровоградській молоді є на кого рівнятися, яскравим прикладом справжнього спортивного характеру став успішний виступ нашої пловчині Ольги Свідерської, яка на чемпіонаті світу в Монреалі виборола сім золотих медалей.

З нагоди Ігор Волков вручив учням школи в подарунок комплект футбольних і баскетбольних м’ячів.

/Files/images/novini/olmpadi/2013_09_11_3183.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 780