• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Спільно до навчання» у Кропивницькому

«Спільно до навчання» у Кропивницькому

2022-12-29

/Files/images/novini/ПК 29.12.22.jpg

Сьогодні завдяки співпраці Міністерства освіти і науки з компанією «Google» та Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, в присутності Олександра Мосіна, заступника міського голови Кропивницької міської ради, Олега Колюка, секретаря Кропивницької міської ради та Сергія Колодяжного, заступника міського голови Кропивницької міської ради заклади загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти міста отримали 126 ноутбуків, які оснащенні спеціалізованою операційною системою Chrome OS.

Протягом 2022/2023 навчального року МОН та Google реалізують чергову спільну програму «Цифрові інструменти Google для освіти». Користувачам хромбуків надано доступ до освітніх програм «Teaching and Learning Account» для роботи в спільній екосистемі «Google Workspace». В дистанційному безоплатному курсі вже взяли участь педагогічні працівники закладів освіти, що розширило можливості використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання та підвищення ефективності освітнього процесу.

Бажаємо педагогічним працівникам реалізувати нові можливості та покращити професійні навички з новою програмою «Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти»!

Кiлькiсть переглядiв: 340