• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про участь учнівської молоді міста в обласній Новорічній та Різдвяній акції "ПРИВІТАЙ ЗАХИСНИКА"

Про участь учнівської молоді міста в обласній Новорічній та Різдвяній акції "ПРИВІТАЙ ЗАХИСНИКА"

2022-12-22

/Files/images/tkach_2023/21_12_22.jpg

Наближається пора зимових свят – день Святого Миколая, Новий рік та Різдво. Радість свят затьмарюється страшною війною, яка триває на нашій українській землі. На захист Батьківщини встало все українське суспільство і мужньо дає відсіч російському агресору. Завдячуючи українським захисникам та захисницям, наші діти продовжують навчатися і жити у вільній і незалежній Україні.

Однак, не дивлячись на бойові дії, і нашим захисникам важливо відчути турботу та підтримку від тих, кого вони захищають. Заклади освіти міста долучились до обласної Новорічної та Різдвяної акції «Привітай Захисника України», зібрали пакунки з подарунками і малюнками, продукти харчування, солодощі, білизну, теплі речі, шарфи, рукавички. Адже дитячі вітання надихатимуть наших захисників, викликатимуть у них посмішку та перенесуть до рідної домівки, огортаючи теплом і затишком, а головне – додадуть сил та енергії у священній боротьбі й прискорять велику Перемогу України.

Всі подарунки відправлено військовим підрозділам, з якими заклади освіти підтримують зв’язки. Так Подільська гімназія відправила подарунки нашим захисникам, які дислокуються в Бахмугі.

Також одними з перших, хто активно долучились ло Акції і вже відправили подарунки були: ліцей «Муніципальний колегіум», ліцей «Науковий», ліцей «Лінгвістичний», НВО «Мрія», Преображенська гімназія, Великобалківська гімназія, ліцей «Нова українська школа», Лелеківська гімназія.

Кiлькiсть переглядiв: 314