• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Спільно до навчання»: школи Кропивницького отримали необхідну комп'ютерну техніку від ЮНІСЕФ

«Спільно до навчання»: школи Кропивницького отримали необхідну комп'ютерну техніку від ЮНІСЕФ

2022-10-24

21 жовтня директорам кропивницьких шкіл передали комп'ютерну техніку придбану в рамках ініціативи “Спільно до навчання” дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, що реалізується в партнерстві з Асоціацією міст України. Зокрема, це ноутбуки, планшети, проєктори, настінні екрани та інтерактивні панелі, всього 70 одиниць техніки на загальну суму 1,5 мільйона гривень.

Під час зустрічі начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович акцентував увагу на тому, що Кропивницький як і вся область, плідно співпрацює із фондом ЮНІСЕФ, і ця взаємодія в інтересах всієї громади продовжуватиметься і надалі. Підтримала позицію очільника регіону і Світлана Стукало - координаторка освітніх програм Кропивницького фонду ЮНІСЕФ.

Модератором заходу була начальник управління освіти Лариса Костенко, також були присутні - Колюка О.С., секретар Кропивницької міської ради; Мосін О.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Колодяжний С.О., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; директори закладів освіти міста.

Наявність сучасної комп’ютерної техніки – це ключ до якісного і ефективного навчання починаючи з початкової школи. Саме тому оснащення закладів освіти обласного центру новітньою комп’ютерною технікою і мультимедійним обладнанням - в центрі уваги Кропивницької міської ради.

Участь в проєкті від дитячого фонду ОНН (ЮНІСЕФ) розширює можливості наповнення шкіл Кропивницького сучасними технічними засобами, а й створить кращі умови комунікацій педагогічних і учнівських колективів, забезпечить швидку розробку уроків та перевірку знань учнів, застосовування яскравих медіатехнології під час уроків.

Кiлькiсть переглядiв: 546