З Днем знань!

2022-09-01

/Files/images/den_znan_/З днем знань.jpg

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Усі ми звикли, що новий навчальний рік розпочинається світлим і радісним святом Першого дзвоника. Утім цього року війна змінила наше життя. Навчальний рік буде дуже складним, нам усім доведеться призвичаюватися працювати і вчитися в надзвичайних умовах, з сиренами і тривогами.

Я вдячна усім педагогічним працівникам міста за ту колосальну, напружену працю, яка дозволила нам фактично в умовах війни завершити навчальний рік, за ваші зусилля в організації зустрічі, розселення та підтримки вимушених переселенців, за належну підготовку усіх шкіл до старту нового освітнього сезону.

А ще я пишаюся тим, що жоден керівник навчальних закладів Кропивницького у тяжку годину не залишив свої колективи, не покинув місто! Вдячна всім вчителям, дітям і батькам, які долучилися до волонтерської діяльності, допомагали ЗСУ, малювали і виготовляли патріотичну символіку для наших захисників, зміцнювали і їхню, і нашу віру у Перемогу.

Ми всі пишаємося нашими учнями, які попри труднощі минулого навчального року показали гідний результат — високий рівень знань. Щира подяка батькам за розуміння і підтримку освітян.

Російські окупанти змінили наші реалії, але не знищили наші мрії жити у вільній і незалежній Україні. Нашій державі потрібні розумні, талановиті, працьовиті люди, які будуватимуть її майбутнє. А тому нам усім потрібно багато працювати: вчити і вчитися.

Бажаю вам, дорогі учні, успіхів у навчанні! Хай ваша нелегка дорога в країну Знань принесе бажані плоди перемог в олімпіадах, конкурсах, високих балах тестувань. Бажаю натхнення педагогам і витримки й розуміння батькам, щоб кожен із вас доклав зусиль у нашу спільну Перемогу. Переконана – ми вистоїмо і Україна переможе!

Кiлькiсть переглядiв: 358