• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Безтурботне дитинство в комунальному закладі «Кропивницький навчально-реабілітаційний центр»

Безтурботне дитинство в комунальному закладі «Кропивницький навчально-реабілітаційний центр»

2021-12-02

/Files/images/novini/cpets_3/2020/02.12.21.jpg

02 грудня 2021 року в комунальному закладі «Кропивницький навчально-реабілітаційний центр» відбувся захід , приурочений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Святково прибрана зала зустрічала дорогих гостей та їх батьків.

За дорученням міського голови міста Кропивницького Андрія Райковича та начальника управління освіти Кропивницької міської ради Лариси Костенко методист управління освіти Кропивницької міської ради Полудень Світлана передала побажання на адресу дітей, їхніх батьків та колективу закладу з побажанням дітям міцного здоров’я, оптимізму та бадьорості духу, а присутнім – побільше душевної щедрості і милосердя, які б втілилися у добрі справи.

Зокрема вона вручила Грамоти управління освіти Кропивницької міської ради таким педагогам комунального закладу «Кропивницький навчально-реабілітаційний центр: Гореленку Б.Л. – вчителю фізичної культури, Колбасюку Ю.В. – вчителю історії, Радченко Л.В. – вихователю спеціальної дошкільної групи та Слюсаренко С.Г. – практичному психологу.

/Files/images/novini/cpets_3/2020/4.jpg

На заході були присутні батьки, представники громадських організацій, гості свята, спонсори, які завжди переймаються проблемами дітей-інвалідів. Організаторами заходу була підготовлена цікава концертна програма. З творчими номерами виступили вихованці та педагоги комунального закладу. Усі були при справі: одні співали, грали, дарували посмішки, інші-слухали, веселилися і щиро раділи. Діти мали можливість на деякий час забути про свої недуги та поринути у світ радості безхмарного та безтурботного дитинства.

Директор закладу Фундовна Валентина Іванівна звернулась зі словами до присутніх у залі батьків і побажаннями, щоб життєва дорога їхніх дітей була світлою та щасливою. Наприкінці свята діти отримали солодкі подарунки від спонсорів заходу.

/Files/images/novini/cpets_3/2020/02.12.2021.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 476