• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховання справжніх патріотів – нагальне питання сектору національно-патріотичного виховання

Виховання справжніх патріотів – нагальне питання сектору національно-патріотичного виховання

2021-10-27

27 жовтня, в приміщенні КЗ СЮТ, відбулася чергова нарада міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання дітей і молоді, в якій також взяли участь представники громадських організацій.

Голова сектору – Павло Чорний – ознайомив присутніх з порядком денним, із завданнями в поточному навчальному році. Спеціалісти управління освіти Кропивницької міської ради – Анна Ткач та Ольга Журавльова розповіли про специфіку роботи сектору, за умов карантину, повідомили про участь членів сектору в моніторингу роботи гуртків, та зазначили на необхідності анонсування публікацій у соцмережах і ЗМІ щодо проведених патріотичних заходів.

Враховуючи досвід попереднього року, голова міського штабу «Сокіл» («Джури») – Олексій Степанчук – приділив увагу організації й проведенню, цьогоріч, міського етапу цієї дитячої військово-патріотичної гри та подальшій участі нашої команди-переможця в обласному ігровому етапі. З цього приводу, надали свої конструктивні пропозиції – заступник директора ліцею «Сокіл» з військово-патріотичного виховання – Валерій Андрійченко та вчитель предмету «Захист України» НВО №16 – Сергій Савенко.

Широкого обговорення набуло питання співпраці сектору з громадськими організаціями міста й області. Керівник громадської організації центр оперативної тактичної підготовки «ЦИТАДЕЛЬ» – Олег Ковальчук запропонував деякі підходи з національно-патріотичного виховання молоді. Підтримали ідею про співробітництво з громадськими організаціями.

Було запропоновано підтримати творчі проекти «КАЗКОДРОМ» і «ГЕРОЇКА» щодо їх подальшого впровадження в системі освіти міста Кропивницького.

Міський сектор визначив свої нагальні завдання та узгодив організаційні стратегії, що, безсумнівно, буде сприяти належному вихованню юних кропивничан як справжніх українських патріотів.

Кiлькiсть переглядiв: 565