• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Форум з позашкільної освіти «Розквіт творчості»

Форум з позашкільної освіти «Розквіт творчості»

2021-08-19

/Files/images/serpneva/2021/1.jpg

19 серпня 2021 року на базі комунального закладу Навчально-виховне об’єднання - «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я», в рамках освітянської декади до відзначення 30-ї річниці Незалежності України проведено форум з позашкільної освіти Кропивницького «Розквіт творчості».

Захід відбувся у формі панельної дискусії з елементами презентацій, виступами керівників закладів, концертними номерами вихованців та дитячих колективів закладів позашкільної освіти та Центрів естетичного виховання!

У фойє було розміщено виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва та методичну виставку напрацювань позашкільної освіти за 30 років незалежності України, виставку історичних фото закладів позашкільної освіти та Центрів естетичного виховання.

Відбулося свято дитячих талантів, де кожен упевнився в тому, що позашкільна освіта нашого міста за роки незалежності дійсно розквітла і стала потужною. Про таланти наших дітей знають далеко за межами України. Адже за тридцять років незалежності нашої країни творчі здобутки да досягнення примножуються, збагачуються, зростають!

/Files/images/serpneva/2021/3.jpg

/Files/images/serpneva/2021/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 392