• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Діджиталізація – ключовий тренд Кропивницької освітньої системи»

«Діджиталізація – ключовий тренд Кропивницької освітньої системи»

2021-05-07

/Files/images/novini/2017_novini_/trenng/07.05.21.jpg

07 травня 2021 року начальником управління освіти Кропивницької міської ради Ларисою Костенко було презентовано електронні сервіси: мобільний додаток «Освітній навігатор» та енергозбереження в закладах освіти.

У мобільному додатку «Освітній навігатор» зібрана вся актуальна інформація, що стосується навчання дітей.

Діджиталізація – ключовий тренд Кропивницької освітньої системи на всіх її рівнях.

«Освітній навігатор» – мобільний додаток, який допоможе батькам швидко отримати доступ до електронних сервісів, що діють в освітньому просторі міста. «Освітній навігатор» – це: реєстрація дітей у заклади дошкільної освіти; до першого класу, у 10-ті профільні класи закладів загальної середньої освіти, у гуртки закладів освіти.

Відображається актуальна інформація щодо кількість вільних місць, порядок реєстрації в ЗДО та організацію харчування в закладах освіти.

Особливо актуальним зараз, в період карантину, є посилання на систематизовані матеріали дистанційного навчання для учнів 1-11-х класів, а також для вчителів, вихователів та керівників гуртків.

Одним із важливих питань – є завжди питання енергозбереження. На прикладі виконання ЕСКО договорів очільниця освітянської галузі Кропивницького продемонструвала виконані важливі роботи у закладі дошкільної освіти: встановлено індивідуальний тепловий пункт, повністю утеплено фасад і виконано балансування системи опалення. Вперше було презентовано модернізований ІТП з електропідігрівачами, які дозволяють тримати комфортну температуру в міжопалювальний період.

Вся загальна, поточна та аналітична інформація об’єднана на електронній платформі, яка дозволяє оперативно реагувати та приймати виважені управлінські рішення.

/Files/images/novini/2017_novini_/trenng/07.05.21_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 742