• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА МІСЬКОГО ЕТАПУ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА МІСЬКОГО ЕТАПУ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

2021-04-01

/Files/images/novini/stroy__psnya_/01.04.2021.jpg

Міський штаб дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») продовжує планові організаційні заходи щодо цьогорічного проведення І етапу Гри.

Так, 31 березня, представники штабу – Анна Ткач, Олексій Степанчук та Павло Чорний взяли участь у нараді управління освіти з заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти міста, обговоривши порядок та специфіку проведення І етапу «Джури».

01 квітня на базі КЗ СЮТ, відбулася нарада з представниками закладів освіти міста – керівниками дитячо-юнацьких роїв та відповідальними за підготовку команд.

Заявки на участь подало 10 роїв середньої та старшої вікової групи, а це майже 100 здобувачів освіти та педагогів від ліцею «Сокіл», НВО № 8, НВО № 16, НВК № 26, НВО № 32, НВК № 34, НВО № 35, ЦДЮТ «Центр-Юність» та НВО «Вікторія – П».

Головний спеціаліст управління освіти – куратор І етапу «Джури» – Анна Ткач, наголосила на необхідності належного проведення заходу та запевнила, що міське управління освіти максимально буде допомагати роям щодо успішної організації та проведення Гри.

Голова міського штабу гри «Сокіл» («Джура») – Олексій Степанчук познайомив колег з порядком дводенного таборування роїв, розповів про вимоги до підготовки учасників, про технічне й транспортне оснащення заходу, а також відповів на запитання колег.

Голова міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання дітей і молоді – Павло Чорний окреслив ряд важливих моментів щодо більш узгоджених підготовчих дій.

Надалі тривало жваве обговорення організаційних та практичних питань. Всі конструктивні пропозиції, що пролунали від педагогів-практиків – штаб міської «Джури» взяв до уваги.

Отже, 20–21 квітня відбудеться І (міський) етап гри «Сокіл» («Джура»), переможці якого, вже в травні, представлять освіту міста Кропивницького на ІІ (обласному) етапі Гри.

Кiлькiсть переглядiв: 692