• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Майстерня лайфхаків: від ідеї до втілення»

«Майстерня лайфхаків: від ідеї до втілення»

2021-02-23

/Files/images/novini/2017_novini_/trenng/воркшоп.png

22 лютого розпочав роботу Воркшоп у дистанційному форматі «Майстерня лайфхаків: від ідеї до втілення» з проблеми: «Реалізація теоретико-практичних ідей здійснення корекційно-розвивальної діяльності!», ініціатором проведення якого стали фахівці комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Міської ради міста Кропивницького.

Створення творчого онлайн-простіру є платформою для обміну досвідом між практичними психологами, вчителями-логопедами, дефектологами, вчителями спеціальних шкіл та фахівцями інклюзивно-ресурсних центрів освітніх закладів міста Кропивницького.

Метою проведення Воркшопу стало сприяння розвитку творчого потенціалу педагогічних працівників, стимулювання до знаходження альтернативних підходів до вирішення проблем та розвиток усвідомленого ставлення до важливості творчого пошуку у професійній діяльності.

Головна ідеологія заходу - це створення лайфхаків для розвивальної та корекційно-розвивальної роботи з школярами з підручних засобів, сміттєвих відходів, природніх та інших матеріалів, які не потребують матеріальних затрат.

В творчих онлайн-майстернях фахівці освітніх закладів нашого міста демонструють особистий досвід, професійні знання, вміння, діляться власними здобутками та напрацюваннями щодо втілення та реалізації авторських ідей шляхом виготовлення лайфхаків, які стануть у нагоді колегам при здійсненні фахової діяльності.

На платформі Воркшопу забезпечено можливість долучитись до обговорення майстер-класів, задавати питання авторам, ділитись власними ідеями та думками у коментарях до відеоматеріалів авторів.

Для гостей організовано можливість не лише ознайомитись з досвідом роботи наших фахівців, а й існує функція самостійного завантаження власних ідей, авторських розробок, майстер-класів на сторінці «Майстерня гостей Воркшопу».

Кiлькiсть переглядiв: 600