• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дистанційне навчання. Калейдоскоп цифрових інструментів для вчителя». Вебінар «Організація роботи з хмарною платформою ZOOM для проведення онлайн відеоконференцій та уроків».

Дистанційне навчання. Калейдоскоп цифрових інструментів для вчителя». Вебінар «Організація роботи з хмарною платформою ZOOM для проведення онлайн відеоконференцій та уроків».

2021-01-21

/Files/images/novini/2017_novini_/21.01.2021.jpg

21 січня в рамках проєкту «Дистанційне навчання. Калейдоскоп цифрових інструментів для вчителя», на базі комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Міської ради міста Кропивницького в онлайн форматі (zoom-конференція), консультант центру Тетяна Федорченко провела вебінар з теми: «Організація роботи з хмарною платформою ZOOM для проведення онлайн відеоконференцій та уроків».

Під час вебінару розглянуто теоретичні та практичні функції безкоштовної версії платформи ZOOM для організації навчально-виховного процесу в дистанційному та змішаному режимі.

Педагоги міста ознайомилися з алгоритмом як розпочати роботу на даній платформі та багатьма елементами її управління, зокрема, використання інтерактивної дошку ZOOM на уроках, можливість транслювати на екрані електронні підручники, записувати конференцію та створювати субтитри, використовуючи лайфаки платформи.

На практичній частині учасники були ознайомлені з організацією роботи сесійних кімнат та взяли участь в обговоренні питань організації дистанційного та змішаного навчання.

До заходу долучились вихователі закладів дошкільної освіти, вихователі груп продовженого дня, вчителі корекційної освіти, вчителі – предметники, керівники освітніх закладів.

Кiлькiсть переглядiв: 674