• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підвели підсумки учнівського конкурсу відеофільмів “Моє креативне місто”

Підвели підсумки учнівського конкурсу відеофільмів “Моє креативне місто”

2012-12-25

/Files/images/novini/cpets_3/ua-3260.full.jpg

25 грудня о 14.00 в кім. 215 міськвиконкому відбувся урочистий прийом відзначення переможців міського конкурсу відеофільмів творчої молоді «Моє креативне місто». Були відзначені 6 відеофільмів, які повністю відповідали умовам та вимогам конкурсу.

Слоган заходу «Місто шанує минуле і з надією дивиться в майбутнє».

Мета конкурсу – прищеплення учнівській молоді почуттів любові і шани до рідного міста, виховання патріотичних почуттів до своєї малої Батьківщини – Кіровограду.

Представники закладів освіти міста створили чудові фільми, які розміщені на сайті управління освіти та Кіровоградської міської ради.

Кращим визнано фільм створений учнями гімназії №9.

/Files/images/novini/cpets_3/623.jpg

/Files/images/novini/cpets_3/646.jpgВсі учасники конкурсу нагороджені Грамотами управління освіти Кіровоградської міської ради та пам’ятними подарунками. Учасників і переможців конкурсу привітала та вручила грамоти начальник управління освіти Л.Д.Костенко. Також привітали дітей депутат Кіровоградської міської ради В.В. Дрига та протоієрей Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці о.Євгеній (Назаренко). Було зроблено і пам’ятне фото на згадку про конкурс.

Кiлькiсть переглядiв: 895