• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося засідання міської конкурсної комісії по нагородженню премією імені В.О. Сухомлинського

Відбулося засідання міської конкурсної комісії по нагородженню премією імені В.О. Сухомлинського

2020-09-17

/Files/images/suhomlinsky.jpg
17 вересня 2020 року під головуванням т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Колодяжного відбулося засідання міської конкурсної комісії по нагородженню премією імені В.О. Сухомлинського.
На розгляд комісії було представлено 8 нагородних матеріалів педагогічних працівників міста Кропивницького, а саме: систематизовані методичні розробки, друковані матеріали, відеоуроки тощо.
«Учитель – це перший, а потім і головний світоч в інтелектуальному житті школяра, він пробуджує у дитини жадобу до знань, повагу до науки, культури, освіти» - писав В.О.Сухомлинський, тому комісія обрала 5 кандидатур яким буде присвоєно педагогічну премію, що носить ім`я видатного педагога-земляка.
За значні досягнення у навчанні та вихованні молоді, розвиток освіти міста, творче впровадження та пропаганду педагогічної спадщини Василя Олександровича Сухомлинського п`ять осіб, що носять величне звання Педагог, отримають премії в урочистій атмосфері з нагоди Дня працівників освіти України.
Кiлькiсть переглядiв: 710