• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч очільника міста з освітянами

Зустріч очільника міста з освітянами

2020-09-10

/Files/images/novini/2017_novini_/МГ.jpg

10 вересня в приміщенні Міської ради міста Кропивницького за участю міського голови Андрія Райковича, т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Колодяжного, начальника управління освіти Лариси Костенко відбулися зустрічі з керівниками закладів освіти щодо роботи в умовах адаптивного карантину та фінансової дисципліни в закладах освіти міста.

Під час зустрічі обговорили зроблене в освіті за п’ять останніх років. Починаючи з 2015-го міський голова, депутатський корпус робили усе можливе, щоб із наявних фінансових можливостей якомога більше вкласти в освіту. Близько 4,5 мільярдів гривень пішло на фінансування освітньої галузі. У 2015-му видатки на її утримання складали 470 мільйонів гривень, а вже у поточному році - понад мільярд гривень. У школи і дошкільні заклади на 11,5 мільйонів гривень закуплено комп’ютерної техніки. Більше трьох мільйонів гривень використали на технологічне обладнання. Майже 10 мільйонів - на благоустрій закладів.

Було окреслено плани на майбутнє: серед запланованого міським головою повна реконструкція ігрових майданчиків у п’яти закладах дошкільної освіти щороку, продовження зміцнення матеріально-технічної бази в закладах загальної середньої освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 671