40 років ДНЗ №61 "Гніздечко"

2020-02-19

/Files/images/novini/40_rokv_61/9.jpg
19 лютого 2020 року 40-річний ювілей відзначив дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 61 "Гніздечко" комбінованого типу. На ювілеї були присутні: спеціалісти управління освіти та Центру методичної і соціально-психологічної служби, представники профспілок, керівники закладів дошкільної освіти, ветерани педагогічної праці, батьки вихованців та випускники закладу.
40 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок, мабуть і онуків приведуть. За чотири десятки років заклад випустив близько 2500 дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.
Сам же дитсадок, який нині налічує 11 груп, які відвідують 278 дошкільнят, розквітнув до невпізнання і тепер радує діток і їхніх батьків сучасними, затишними і теплими кімнатами, зручними меблями, казковими майданчиками, розмаїттям іграшок та пізнавальних ігор. Для дітей створені прекрасні умови для перебування. Батьки можуть бути спокійними за своїх малят. Утім, найбільшою гордістю закладу є його працівники: адміністрація, вихователі, помічники вихователів, психолог, музичні керівники, інструктор з фізичного виховання, медики, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток.
Протягом десятиліть колектив робив усе, щоб заклад був затишним, теплим гніздечком для малят, щоб жилось їм весело, цікаво, радісно. Кожний віддавав частинку свого серця дітям, сіяли розумне, добре, вічне в їх душах, дарували їм радість пізнання навколишнього світу, материнську турботу, ласку і любов.
Для присутніх і гостей була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садочка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. На концерті вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, грали на музичних інструментах, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто віддавав частинку своєї душі і серця закладу дошкільної освіти та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам лунали протягом всього свята!
Нинішньому колективу дитячого закладу № 61, очолюваному Бабак І.М., щирі вітання з ювілеєм! Хай світлий вогник творчості не згасає у ваших серцях! Хай і подальша доля дитячого садка буде щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві!

/Files/images/novini/40_rokv_61/2.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/3.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/4.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/5.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/6.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/7.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/8.jpg

/Files/images/novini/40_rokv_61/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 946