"Яскраві зірочки Кропивницького"

2019-03-28

/Files/images/zrochki_19/orkestr/1.jpg
28 березня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 72 «Гномик» комбінованого типу продовжив роботу фестиваль дитячої творчості «Яскраві зірочки Кропивницького» серед вихованців закладів дошкільної освіти у номінації «Дитячий оркестр».
Взяло участь 126 вихованців із 9 закладів дошкільної освіти міста.
Номінація «Дитячий оркестр» поєднала в собі віртуозність і талант диригентів й дитячих оркестрів, гумор і креатив кожного з понад 100 маленьких музикантів та оригінальний, невимушений дует ведучих, які в цей особливий день виступали для вдячної публіки!
Далі почалося справжнє диво, увага глядачів трималася від привітального виходу колективу бандуристів НВО «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр «Лідер» (керівник Еліна Калашнікова) до самої фінальної ноти святкової програми.

/Files/images/zrochki_19/orkestr/2.jpg

Композиції у виконанні дітей слухали затамувавши подих й підтримували щирими оваціями та аплодисментами. Виступи дошкільнят донесли публіці й познайомили публіку з дитячим оркестровим мистецтвом.

Переможцями стали:

В номінації «Дитячий жанр»:

І місце – дитячий оркестр закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 72 «Гномик» комбінованого типу з композицією «Карлсон»;

/Files/images/zrochki_19/orkestr/11.jpg

ІІ місце - дитячий оркестр закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 69 «Кристалик» комбінованого типу з композицією «Веселі нотки».

/Files/images/zrochki_19/orkestr/8.jpg

В номінації «Класичний жанр»:

І місце – дитячий оркестр закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 52 «Казковий» з композицією «Венгерський танок»;

/Files/images/zrochki_19/orkestr/10.jpg

ІІІ місце – дитячий оркестр спеціального закладу дошкільної освіти № 46 «Краплинка» з композицією «Вальс - фантазія».

/Files/images/zrochki_19/orkestr/5.jpg

В номінації «Оригінальний жанр» - дитячі оркестри закладів дошкільної освіти № 17 «Орлятко» з композицією «Пірати Карибського моря» та № 14 «Калинка» з композицією «Гаївка».

/Files/images/zrochki_19/orkestr/4.jpg

/Files/images/zrochki_19/orkestr/7.jpg

В номінації «Народний жанр» - дитячий оркестр закладу дошкільної освіти № 23 «Супутник» з композицією «Ой, лопнув обруч».

/Files/images/zrochki_19/orkestr/6.jpg

Віддаємо шану дітям і педагогам закладів дошкільної освіти № 24 «Вогник» та № 67 «Дельфін», які долучились до оркестрового марафону і стали частинкою мистецького перформансу.

/Files/images/zrochki_19/orkestr/3.jpg

/Files/images/zrochki_19/orkestr/9.jpg

Вітаємо всіх!!!
Кiлькiсть переглядiв: 1004