Презентація "Літня школа"

2018-12-12

/Files/images/ltn_shkoli/2.jpg

12 грудня в приміщенні «Школи-програмування «Ша++» відбулася презентація діяльності «Літніх профільних шкіл» які функціонували при закладах загальної середньої освіти під час літнього оздоровлення у місті Кропивницькому. На заході були присутні: начальник управління освіти Міської ради міста Кропивницького Костенко Л.Д., керівники закладів загальної середньої освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, куратори літніх шкіл.

Школи – розвивали та реалізовували учнів у різних спрямуваннях: у мовному, економічному, спортивному, правовому, театральному, літературному, психологічному, медійному, краєзнавчо-туристичному та екологічному.

На вищевказаному заході шість профільних шкіл різного спрямування презентували свою діяльність під час літнього оздоровлення (Школа бізнес-лідерства, Школа сучасних панянок, Медійна літня школа, Літня фітнес-школа, Літня школа волонтерів, Школа правових лідерів).

У зв’язку із розвитком ринку праці, конкурентоспроможності між кадровим резервом, сьогодні нашою метою є – створення такої системи освіти, яка зможе навчати головному – практичним навичкам.

Літні школи – це поштовх до самостійності. Це можливість обрати собі захоплення по душі, яке згодом переросте у професію.

Це шанс, який є у вихованців закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького, починаючи із середньої школи працювати над собою, над своїми можливостями, показувати та розвивати свій потенціал, не боятися пробувати себе у різних спеціальностях та напрямах.

/Files/images/ltn_shkoli/3.jpg

/Files/images/ltn_shkoli/4.jpg

/Files/images/ltn_shkoli/page.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1002