• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Поліпшення умов отримання освіти засудженими

Поліпшення умов отримання освіти засудженими

2012-10-25

/Files/images/novini/img1_7_25102012.jpg

25 жовтня 2012 року начальник управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації Лещенко Е.В., депутат обласної ради Корецький М. І., заступник Кіровоградського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дьячук С.С. та начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д. відвідали загальноосвітню школу № 38 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, яка розташована у режимному об’єкті, а саме виправній колонії № 6.

Для поліпшення умов навчання гості передали закладу комп’ютерну техніку придбану, за сприяння депутата обласної ради Корецького М. І.

/Files/images/novini/img2_7_25102012.jpg

В 1965 році на території колонії була започаткована школа, яка у 1975 році отримала нове приміщення. У 2006 році була створена вечірня загальноосвітня школа № 38 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Працюють у школі самовіддані педагоги, вони змушують багатьох засуджених подивитись на світ іншими очима. В практику роботи школи увійшло використання педагогічних праць В.О.Сухомлинського. За час існування школи більше двох тисяч засуджених отримали середньою та восьмиричну освіту.

Здобувають освіту у школі ті, кому суд визначив різні терміни ув’язнення, і навчання – одна з можливостей знайти правильний шлях у житті.

Кiлькiсть переглядiв: 784