Місячник української письменності

2018-11-09

/Files/images/novini/2017_novini_/мова.jpg

З 01 листопада в закладах освіти міста триває Місячник української писемності. Він розпочався з Літературного салону, присвяченого творчості письменника-земляка О. Жовни. 3 листопада відбулася олімпіада з української мови та літератури, заплановані традиційні Міжнародні конкурси знавців рідної мови ім. Петра Яцика на 11 листопада 2018 року та Мовно-літературний , присвячений Т. Шевченку на 15 листопада 2018 року. 09 листопада всі школярі та педагоги міста братимуть участь у радіодиктанті Національної єдності.

Всі школи оформлені національною символікою, створені експозиції з кращих творів класичної та сучасної літератури та фотозони.

Учні охоплені загальноукраїнськими та міськими заходами, квестами, челенджем «Я писемний – я освічений». Попереду багато цікавого: літературний фонтан – зустріч з сучасними письменниками, конкурси читців української поезії та інсценізація творів, захист електронних учнівських презентацій та творчих робіт. Кожен заклад готує свої родзинки, зберігає інтригу, готує сюрпризи, щоб цьогорічний Місячник української писемності був цікавим та сприяв вихованню національно свідомих українців.

Кiлькiсть переглядiв: 762