• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з ветеранами педагогічної праці

Зустріч з ветеранами педагогічної праці

2012-10-25

/Files/images/novini/bestgif.narod.ru_2170.gif

Вже декілька років поспіль Кіровоградський міський комітет профспілки працівників освіти і науки України на чолі з Наталією Євгеніївною Дзюбою зберігає добру традицію – проведення святкових зустрічей найдосвідченіших і найповажніших освітян, ветеранів педагогічної праці.

Дане святкове дійство і на цей раз пройшло по-домашньому в теплій обстановці, адже зустрілися люди, за плечима яких великий педагогічний стаж, ті, хто знання, любов і турботу віддали професійній освіті і дітям.

Частування і вшанування, концертні виступи і вітальні промови створювали яскравий калейдоскоп приємних вражень. Поміж розмаю танцювальних номерів учнів, попурі від колег, комічних замальовок лунали щирі слова глибинної вдячності сивочолим освітянам за копітку самовіддану працю від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дьячука С.С., начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д.

Така зустріч – добра нагода звірити керівникові теперішній освітянський компас з ветеранським, почути їх думку і бачення.

Кiлькiсть переглядiв: 857