Відбувся фестиваль «Єврофест – 2018»

2018-05-21

/Files/images/novini/2017_novini_/22.05.18.jpg

19 травня в парку культури та відпочинку Ковалівський з метою продовження системної роботи в закладах освіти щодо формування у підростаючого покоління європейського мислення, інформування учнівської молоді про умови і шляхи європейської інтеграції України та реалізації проекту «Європа без кордонів» в День Європи в Україні відбувся обласний фестиваль «Єврофест – 2018».

В обласному фестивалі на відзначення Дня Європи в Україні у 2018 році взяли участь 14 євроклубів закладів освіти міста, які презентували історію, культуру, національну кухню країн Норвегії, Франції, Іспанії, Австрії, Польщі, Франції, Великобританії, Італії, Литви, Люксембургу, Німеччини, Латвії, Румунії.

Під час заходу відбулося підняття прапора Європейського Союзу, покладання квітів на пл. Героїв Майдану, «Парад країн» по вул. Дворцовій, квест «Глобальні цілі сталого розвитку», конкурс національного костюму, презентація національних кухонь країн, які представляли євроклуби, конкурс світлин “Країни Європи моїми очима”, конкурс малюнків та плакатів “Єврпейське обличчя мого краю”, конкурс відео презентацій (короткометражних фільмів або мультфільмів) “Відкриваємо європейську Україну”, конкурс фотоквесту “Європейські куточки у містах України”.

Кiлькiсть переглядiв: 1015