• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Візит Марини Порошенко до закладів освіти міста

Візит Марини Порошенко до закладів освіти міста

2018-04-17

/Files/images/novini/16_shkola/BD3R2652.JPG

17 квітня із робочим візитом до комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр „Лідер” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” та інклюзивно-ресурсного центру завітала дружина Президента України, Голова Ради Благодійного фонду Порошенка Марина Порошенко.

У супроводі голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, міського голови Кропивницького Андрія Райковича, начальника управління освіти Міської ради Кропивницького Лариси Костенко, перша леді поспілкувалася з учнями школи, чиї батьки воювали на Сході України. Марина Порошенко поговорила з кожним, після чого всі разом заповнили ще одну сторінку у загальноукраїнському проекті «Книга миру». На завершення зустрічі Марині Порошенко вручили власноруч виготовлені подарунки, натомість і самі не лишились без уваги – від дружини Президента отримали новенькі книги.

Старшокласники закладу продемонстрували Марині Порошенко свої військові навички. Юнаки вже кілька років поспіль змістовно вивчають предмет «Захист Вітчизни», а минулого року для кращої військової підготовки в розпорядження отримали сучасний комплект «Лазертаг».

Першу леді також ознайомили з роботою Інклюзивно-ресурсного центру. Марина Порошенко оглянула кімнати для проведення індивідуально-корекційної роботи, групових корекційно-розвиваючих занять з розвитку комунікативної та емоційно-соціальної сфери, а також для роботи з дітьми в кімнаті сенсорно-моторної інтеграції та лікувальної фізкультури. Після екскурсії міський голова Андрій Райкович презентував гості спеціальний автобус для перевезення особливих діток.

/Files/images/novini/16_shkola/BD3R2550.JPG /Files/images/novini/16_shkola/BD3R2810.JPG /Files/images/novini/16_shkola/BD3R2294.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 864