• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Нова українська школа у Кропивницькому»

«Нова українська школа у Кропивницькому»

2018-01-16

/Files/images/novini/2017_novini_/16.01.17.jpg

16 січня на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» відбулася презентація діяльності закладів освіти «Нова українська школа у Кропивницькому».

У рамках заходу присутнім презентували інноваційні технології та досягнення закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького. До презентації долучилися: секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Дзюба.

/Files/images/novini/2017_novini_/16.01.17_3.jpg /Files/images/novini/2017_novini_/16.01.18_1.jpg

Присутні відвідали сенсорну кімнату, у якій діти матимуть можливість відпочити, релаксувати, виконувати корекційні вправи, які спрямовані на розвиток. У кімнаті є басейн з кульками, сухий душ, світлодіодні пристрої, масажна доріжка; одночасно зможуть займатися чотири учні.

Також у рамках заходу педагоги продемонстрували локацію «Оновлення початкової школи», яка наразі є основою «Нової української школи», оскільки вищезазначена пілотна програма почала діяти у минулому навчальному році лише для деяких перших класів у 100 школах країни. Під час заходу педагоги та керівники низки шкіл міста Кропивницького презентували сучасні методи навчання для молодших, середніх та старших класів. Зокрема, локацію «Медіамистецтво», «Елементи STEM-освіти» та «Простір гуманітарних можливостей».

/Files/images/novini/2017_novini_/16.01.17_4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1055