• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся семінар – практикум для вчителів хімії та біології

Відбувся семінар – практикум для вчителів хімії та біології

2017-12-20

/Files/images/novini/2017_novini_/семінар  19.12.2017.png

19 грудня 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання - «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір'я» відбувся семінар – практикум для вчителів хімії та біології з проблеми: «Використання можливостей мультимедійного комплексу при проведенні лабораторних і практичних робіт з хімії та біології».

Вчителі відвідали уроки у 9 класі з хімії на тему «Практична робота № 3 «Вплив різних чинників на швидкість хімічних реакцій» (вчитель: Бойко Ірина Антонівна) та ознайомилися з досвідом роботи вчителя біології Ларіонової Тетяни Іванівни шляхом відвідування тренінгу з проблеми: «Мультимедійне забезпечення лабораторних та практичних робіт з біології». Педагоги продемонстрували колегам можливість використання інноваційних технологій навчання.

Також вчителі розглянули аспекти використання інноваційних технологій навчання на уроках хімії та біології, поділились досвідом використання даних технологій та розглянули такі питання:

1. Використання інноваційних технологій навчання на уроках хімії та біології (Стрюкова О.М.).

2. Майстер-клас вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. № 29 Гордової О.О. з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом проведення уроків з використанням комп’ютерних технологій»

3. Аналіз участі учнів у ІІ міському етапі учнівських олімпіад з хімії, біології та екології (Стрюкова О.М.).

Кiлькiсть переглядiв: 1049