День знань

2012-09-01

/Files/photogallery/Рисунок7.png

1 вересня 2012 року о 9.00 в загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулося свято День знань. Пролунав перший дзвоник, який сповістив про початок навчальних занять у школі для учнів, педагогів, батьків.

/Files/photogallery/SAM_4647.JPG

З вітальними словами до присутніх під час урочистої лінійки, присвяченої Дню знань, в комунальному закладі „Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 – економіко – правовий ліцей „Сучасник” – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”, звернулися голова Кіровоградської обласної адміністрації Ларін С.М., начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Лещенко Е.В., начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д., депутат Кіровоградської міської ради Калапа С.Г. В рамках угоди між Україною та Китаєм заклад отримав 14 комп’ютерів та від обласної влади 200 примірників шкільної літератури.

Під час урочистої лінійки у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області міський голова Саінсус О.Д. привітав учнів, колектив, гостей з початком навчального року та вручив мультимедійну дошку за зайняте І місце в огляді-конкурсі готовності загальноосвітніх навчальних закладів міста Кіровограда до роботи у 2012-2013 навчальному році.

Перший заступник міського голови Дзядух В.О. привітав з початком навчального року учнів, педагогічний колектив, гостей загальноосвітньої школі І ступенів № 37 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Депутат Кіровоградської міської ради Тітов Ю.О. привітав з початком навчального року учнів, педагогічний колектив, гостей загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 4 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, вручив 14 комп’ютерів отриманих в рамках угоди між Україною та Китаєм.

Кiлькiсть переглядiв: 848