• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся ІІ міський чемпіонат з «Брейн-рингу» серед школярів

Відбувся ІІ міський чемпіонат з «Брейн-рингу» серед школярів

2016-11-24

/Files/images/novini/Брейн-ринг.jpg

23-24 листопада в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся II міський чемпіонат з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед школярів ( I чемпіонат був проведений у 2007 році спільними зусиллями управління освіти Кіровоградської міської ради і Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості).

Чемпіонат проводився з метою створення кращих умов для інтелектуального та духовного розвитку дітей, реалізації їх творчого потенціалу; активізації діяльності існуючих та створення нових осередків інтелектуального руху в місті; виявлення кращих команд міста.

Організатори чемпіонату: управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, громадська організація «Кіровоградська обласної Ліга інтелектуального розвитку», Кіровоградська регіональна організація Ліги Українських Клубів інтелектуальних ігор.

У чемпіонаті взяли участь 16 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Переможці у групі ювеналів (гравці - учні до 9 класу)

1. «Лідер» (НВО №16 )

2. «Долар по 8» (НВО № 18)

3. «Win star» (Гімназія ім. Тараса Шевченка)

Переможці у групі юніорів (гравці - учні 10-11 класів)

1. «Форс-мажор» (НВО № 16)

2. «Абзац» (НВо № 16)

3. «Марвел» (НВО № 6)

Команди «Форс-мажор», «Абзац», «Лідер» та «Долар по 8» отримали право представляти місто на Чемпіонаті області з «Брейн-рингу» 4 грудня 2016 року.

Інформаційна підтримка (результати, відео) можна переглянути на сайті: http://kizimenko.ucoz.ua/index/miskij_shkilnij_chemp/0-117

Кiлькiсть переглядiв: 939