День народження ДНЗ №54 "Чебурашка"

2016-07-21

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02838.JPG
21 липня 2016 року 40-річний ювілей відзначив комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 54 «Чебурашка». На ювілеї були присутні: депутат VII скликання Кіровоградської міської ради Капітонов С.І., спеціалісти управління освіти, керівники дошкільних навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, батьки вихованців та випускники закладу. Колектив закладу був нагороджений подякою управління освіти, працівники садочка отримали грамоти, подяки та подарунки./Files/images/dr_dnz_54/DSC02803.JPG
/Files/images/dr_dnz_54/DSC02804.JPG
Це було незвичайне свято дитинства і юності. День народження ніколи не старіючого дитячого садка, куди сходяться доріжки від багатьох домівок протягом 40 років. Щоранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаючись в один бурхливий потік, прямують сюди діти. І так 40 років!

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02807.JPG

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02821.JPG

Протягом десятиліть колектив робив усе, щоб заклад був затишним, теплим гніздечком для малят, щоб жилось їм весело, цікаво, радісно. Кожний віддавав частинку свого серця дітям, сіяли розумне, добре, вічне в їх душах, дарували їм радість пізнання навколишнього світу, материнську турботу, ласку і любов.
Завзяті, творчі, вихователі садочку запалюють іскорки таланту і в своїх вихованців. Свої досягнення в розвитку виразного мовлення, вміння співати, танцювати показали вихованці закладу.

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02813.JPG

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02832.JPG

Дитинство – найважливіший період людського життя, не підготовка до майбутнього життя, а сьогоднішнє, яскраве, неповторне життя. І від того, як пройшло дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що увійшло в його розум та серце із навколишнього світу, залежить якою людиною стане сьогоднішній малюк.
З привітаннями та подякою колективу закладу виступили батьки вихованців.
Велику вдячність вихователям висловили колишні випускники дошкільного навчального закладу та подарували хореографічні композиції та музичні номери.
Нинішньому колективу дитячого закладу № 54, очолюваному Бровко А.А., щирі вітання з ювілеєм! Хай світлий вогник творчості не згасає у ваших серцях! Хай і подальша доля дитячого садка буде щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві!

/Files/images/dr_dnz_54/DSC02834.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1097