Підсумки проекту «Квиток у Європу»

2016-06-06

/Files/images/novini/P_20160606_122436.jpg

Посадові особи Кіровоградської міської ради завершили вивчення англійської мови в рамках проекту «Квиток у Європу». В актовій залі міської ради сьогодні підвели підсумки майже піврічних курсів.

Своєрідний останній дзвоник на курсах почали із привітання англійською. Начальник управління освіти Лариса Костенко англійською привітала кілька десятків присутніх держслужбовців із закінченням навчання.

Підсумковим завданням для шести груп держслужбовців, які брали участь у проекті "Квиток у Європу", став виступ із презентацією власних здобутих знань та навичок мовлення. Кожна група опрацювала обрану тему і запропонувала її присутнім. Посадовці управління економіки презентували пам'ятки і туристичні місця Кіровограда, збірна команда розповіла «Гості з Великобританії» про різні міста України. Слухачі курсів групи навіть заспівали пісні англійською.

Після виступів усі учасники отримали сертифікати про проходження курсів, а також за активну участь у проекті «Квиток у Європу» вчителі отримали Грамоти від управління освіти Кіровоградської міської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 831